Jobb och missöden i tvättstugan.

Ja det har varit mycket jobb i helgen. Och bara för att jag tycker det är så kul (?!) har jag tagit på mig att jobba extra inatt. Det är faktiskt ganska kul på jobbet.. Men det allra bästa är att när jag kommer hem från jobbet är jag ledig. Inget skolarbete att skriva, inga skolböcker att läsa. Me like!

Sen innebär ju ett yrkesliv att det är helt ok att gå på After Work. I torsdags "After Workade" jag, Emelie, Emelie och Carro på Munken. Mat och rödvin. Mums!

Idag har jag städat, tvättat och handlat. (Tror jag skulle passa som hemmafru). Inträffade dock ett litet missöde i tvättsugan. Jag la i tvätten, stängde luckan och startade tvättprogrammet. Då står det "Motorfel" i displayen och luckan går helt plötsligt inte att öppna. Teknisk som jag är stänger jag av strömmen för att kunna få ut min kläder. Det fungerar dock inte. Mina kläder är inlåsta! Nu börjar Elin bli riktigt irriterad och går och hämtar nummret till fastighetesskötaren. Han går självklart inte att få tag på. Efter mycket om och men kan jag på att vissa kloka personer säger att våld löser allt. Så jag sparkar, slår och rycker lite i maskinen för att sedan starta den igen... och då fungerar den utan problem. Lämnde tvättstugan med ett leende på läpparna och kände mig sjukt teknisk.

Nu är alla kläder rena och snart är det dags att gå till jobbet. Ska bara titta på ett avsnitt till av Vänner, eller kanske två, eller tre, eller...

Har kommit ur..

min examenskoma, äntligen. Examenshelgen var en mysig helg med familj, vänner och utmattning. Blev så obeskrivligt trött när jag förstod att jag äntligen var färdig i skolan.

Men som sagt nu är jag på banan igen. Denna vecka har jag börjat på riktigt på jobbet. Känns skitkul. Nu är jag ju inte längre bara vikarie så nu kan jag faktiskt säga vad jag vill och påverka verksamheten.. (tror mina kollegor kommer tröttna på mig inom kort..)

Veckan mellan examen och jobbstart har varit lugn. Har blivit god mat, vänner, vin och bio bland annat. Välbehövligt!

Är snart dags att kila till jobbet, ska bara be en bön til vädergudarna först. I onsdags fick vi kalla in brandförsvarets bandvagnar för att kunna hjälpa våra brukare.. För att inte tala om all personal som var insnöade och inte kunde ta sig till jobbet. Tänk vad lite (läs:mycket) snö kan göra!

Vid kl 22.30 ikväll efter jobbet blir det lite fredagsmys med söta Nedima.. Det finns alltid tid för fredagsmyyyyyyys!:)

RSS 2.0